Wednesday, July 8, 2009

Sugeng sedoyo~

Dinten niki kulo badhe ngagem basa jawi!

Ngasto dateng negari tiyang benten nggih sak mestinipun ajar basane sekalian, niku nggeh supoyo ndadosaken gembiro nang tyas...

Kangge rencang-rencang sedoyo, kula nggih kapingin mantuk sanget, namung dateng mriki tasik katah astoan engkang dereng mantun....

Kula nyuwun donganipun, smugi diparingi keluwesan....

Mboten supih, urip kito niki wilujeng, sak menawa kito ndadosaken niki wilujeng....

Faculty of Dentistry, UNAIR

THANK YOU ANDINA PERMATA SARI~

2 comments:

- a l i n - said...

imran ko dh gile kew??
sbr ah imran sok last paper kot..
*evil laugh*

eh seriously..dh berzaman xbkk ur page..
and the banner really suit u well. muka pakcik tu cm muka ko di zaman akan dtg je! hahahaha...cma mata dia biru ko hitam la ;p

ImRaN said...

hoho... orang stadi parasit... aku blaja jawa oke....

peace